Om Smørås Skolemusikk

Smørås skolemusikk ble offisielt etablert i 24. september 1970. Det musikalske var selvfølgelig viktig, men grunntanken til Smørås skolemusikk var som innen all korpsbevegelsen av sosial karakter. Flinke barn og voksne gjorde sitt til at korpset i løpet noen få år begynte å gjøre seg bemerket i korpsmiljøet. Smørås skolemusikk har siden da holdt et jevnt høyt nivå, og hevder seg i dag i 1. divisjon for skolekorps.

Per 2011 hadde mellom 500 og 600 ungdommer spilt i korpset vårt siden 1970. Korpsdeltakere den gangen er kommet tilbake som foreldre til nye generasjoner. Smørås skolemusikk består av hovedkorpset, juniorkorpset og aspiranter.

I Smørås skolemusikk vil du lære å spille, lese noter, reise på turer, spille konserter, få nye venner og ha det gøy. Vi har øvinger på tirsdager og torsdager på Smørås skole. Flere av musikantene kombinerer musikken med andre aktiviteter.

Vi rekrutterer musikanter hovedsakelig fra Smørås og Apeltun skole. De fleste begynner i 3. eller 4. klasse. Det er spennende at det er stor alderspenn i korpset, fra 8 til 19 år, og musikantene får et godt og trygt miljø å vokse i.Smørås Skolemusikk Orgnr.: 984 068 344
Nedre Smøråsvegen 12
Bank konto: 3411.20.31075
5238 Rådal
Web: www.smoraas.no

e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.